شاهرخ مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در زمینه ساخت ماهواره افزود: دانشگاه امیرکبیر قراردادی با سازمان فضایی منعقد کرده که بر اساس آن ماهواره AUT SAT یا "آت ست" طراحی و ساخته می شود.
وی اظهار داشت: فعالیت در زمینه ساخت ماهواره مذکور آغاز شده و در این راستا فاز طراحی آن به پایان رسیده است و هم اکنون وارد فاز ساخت آن شده ایم.
ماهواره AUT SAT در حدود 70 تا 80 کیلوگرم وزن دارد و مشاهده زمین و ارزیابی محصولات کشاورزی از قابلیتهای این ماهواره به شمار می رود.
دکتر علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در گفتگو با مهر از طراحی و تولید ماهواره توسط محققان این دانشگاه خبر داد و گفت: یکی از سه طرح ماهواره ای کشور توسط گروهی از محققان دانشگاه امیرکبیر در حال طراحی و ساخت است که در آینده به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: تعداد زیادی از محققان دانشگاه امیرکبیر در تخصصهای مختلف برق، کامپیوتر، هوا و فضا، پلیمر و ... در این پروژه همکاری می کنند تا این ماهواره به بهره برداری برسد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر در توضیح کاربرد این ماهواره بومی به مهر گفت: این ماهواره برای ارزیابی سوانح طبیعی مانند زلزله، خشکسالی، کشاورزی و ... استفاده خواهد شد و می تواند کمک قابل توجهی به کاهش تلفات در این حوادث کند.
پیش از این مسئولان دانشگاه امیرکبیر اعلام کرده بودد ریز ماهواره AUT SAT در حدود 70 تا 80 کیلوگرم وزن دارد و قابلیت آن مشاهده زمین و ارزیابی محصولات کشاورزی است که با همکاری چهار دانشکده هوافضا، مکانیک، برق، کامپیوتر با حمایت سازمان فضایی ایران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام میشود.
(توضیح مهر: عکس مورد استفاده در کنار تیتر خبر ارتباطی به ماهواره محققان دانشگاه امیرکبیر ندارد.)
نظر شما